Онколог розповів, яку шкоду несуть улюблені багатьма салати. Олів’є та оселедець під шубою – лідери серед небезпечних страв.
Які салати найнебезпечніші
Найнебезпечнішим салатом виявився олів’є, адже в ньому поєднуються несумісні продукти. За словами лікаря, корисніше їсти найпростішу їжу. Аби не перевантажувати травну систему, краще відмовитися від страв, до складу яких входить багато компонентів.
Найгірші для здоров’я продукти для салатів – це ковбаса та майонез. Калорійність олів’є настільки висока, що потрібно пробігти 10 км., щоб спалити отриману енергію.
Оселедець під шубою теж не рекомендується їсти. Він здатен підняти рівень цукру в крові та спровокувати набряки. Такі наслідки викликають солоний оселедець та варені овочі, а майонез тільки додасть шкоди.
Крабові палички, як інгредієнт для салату з ненатуральною біомасою, до складу якої входять крохмаль та добавки, теж не дає жодної користі.
Раніше ми писали, як зробити каву корисною.