Експерт розповіла, яка на якій олії краще не смажити

Лікар-дієтолог розповів, яка олія – найшкідливіша для смаження. Експерт перерахував рослинні олії: соняшникову, кукурудзяну, оливкову. Так, оливкова виявилась найкориснішою, а соняшникова — найшкідливішою. Оливкова –

Читати далі

Чому не варто пізно їсти: відповідь експертів

Пізня вечеря здатна призвести до посилення почуття голоду – стверджують науковці після низки досліджень. У журналі Cell Metabolism надрукували результати спостережень фахівців університету Чикаго. Досліди

Читати далі

Які фрукти та ягоди продовжують життя

Вживання фруктів та ягід приносить користь здоров’ю. Так, вчені вважають, що деякі продукти знижують ризик розвитку небезпечних захворювань та сприяють збільшенню тривалості життя. Згідно з

Читати далі

Стало відомо про ще один побічний ефект від вживання локшини швидкого приготування

Лікар-гастроентеролог стверджує, що постійне вживання локшини швидкого приготування може призвести до розвитку серйозних проблем зі здоров’ям. Фахівець попередив про ризики, пов’язані з постійним поїданням цього

Читати далі

Корисна для серця та шлунку: лікар розповів про диво-кашу

Лікар-ендокринолог вважає найкориснішою для серця та травного тракту вівсянку. Овес насичує організм білком, магнієм, фосфором, кальцієм, залізом, натрієм, цинком, вітамінами групи В, вітаміном Е, амінокислотами,

Читати далі

Здорове серце: науковці назвали кращий спосіб вживання овочів

Науковці стверджують, що спосіб приготування овочів впливає на здоров’я. Так, обсмажений шпинат не так добре діє на організм, як сирий. Вчені визначили, що вживання сирих

Читати далі

1 2 3 7