Стало відомо про ще один побічний ефект від вживання локшини швидкого приготування

Лікар-гастроентеролог стверджує, що постійне вживання локшини швидкого приготування може призвести до розвитку серйозних проблем зі здоров’ям. Фахівець попередив про ризики, пов’язані з постійним поїданням цього

Читати далі

Здорове серце: науковці назвали кращий спосіб вживання овочів

Науковці стверджують, що спосіб приготування овочів впливає на здоров’я. Так, обсмажений шпинат не так добре діє на організм, як сирий. Вчені визначили, що вживання сирих

Читати далі

Обережно, тромбоз: хто перебуває в зоні ризику

Терапевт, кардіолог, член Європейського товариства кардіологів та Американської асоціації серця перерахував категорії людей, схильних до утворення тромбозу. Основні групи ризику В групі ризику опинилися пацієнти

Читати далі