Вже залишається менше ніж місяць до початку літа, коли чимало дівчат хочуть мати більш привабливий вигляд у купальнику. Відомо, що 80% успіху у досягненні фігури мрії залежить від харчування.
Американський лікар-дієтолог Барбара Куїнн назвала п’ять корисних продуктів, які завжди радить включити у свій раціон своїм клієнтам, пише uapress.kyiv.ua.

Які продукти слід додати у свій щоденний раціон
Ці продукти доступні і їх у своє щоденне споживання може ввести будь-яка людина, що хоче схуднути та мати гарну фігуру.
На першому місці дієтологині вказані яблука. У цих фруктах високий вміст розчинної клітковини. Завдяки чому яблука здатні знижувати рівень глюкози та холестерину.
Також варто додати до свого раціону ягоди. Куїнн поділилася, що полюбляє чорницю. Однак, можна вживати усі види ягід, оскільки у них є речовини, які лікарі називають біологічно активними сполуками. Вони захищають роботу серця і мозку.
Також ягоди здатні допомогти полегшити проблеми з кишківником. Дієтологиня радить вживати ягоди як у свіжому, так і замороженому вигляді чи навіть сушеними. Таким чином, можна поповнити свій запас поживних речовин на день.
Також експертка зі схуднення радить вживати усі види капусти. Цвітна капуста, броколі та брюссельська капуста містять у складі речовини, які широко вивчаються на предмет їх здатності нейтралізувати токсини. Саме токсини здатні викликати рак. Також всі види капусти вважаються некрохмалистими овочами з високим вмістом поживних речовин і клітковини. Що важливо, в них мало калорій та низький вміст вуглеводів. Тому, капуста корисна не тільки для фігури, але й захищає від онкології.
Також варто вживати яйця. Вони є найбільш засвоюваним високоякісним білком на планеті. Крім того, в яйцях багато холіну – поживної речовини, яка необхідна нашому організму для розвитку мозку, а також для контролю настрою, пам’яті та м’язів.
Дієтологиня поділилася, що чимало її клієнтів вважали, що виноград вживати не можна, тому що в ньому високий вміст цукру. Однак, Куїнн додала, що пів склянки червоного винограду містить приблизно таку ж кількість натурального цукру, як невелике яблуко.
Також у червоному винограді є додаткові антиоксидантні властивості завдяки червоному пігменту. Тому, такий сорт можна вживати. Звісно, все повинно бути в міру.