З вживанням груш покращує здоров’я, сприяє підтримці здорової ваги і запобіганню діабету 2 типу. Саме таку характеристику дала цим плодам дієтолог Джулі Аптон.
Користь груш
Фахівець заявляє, що одна груша середнього розміру забезпечує організм майже чвертю обсягу клітковини, яку він має отримати за добу. Завдяки клітковині довше збережеться відчуття ситості, а також краще працює травлення, що сприяє схудненню та забезпечує профілактику зайвої ваги.
Також, Джулі Аптон стверджує, що груші захищають від діабету, адже мають низький глікемічний індекс.
За словами дієтологині, у грушах міститься багато флавоноїдів – антиоксидантних речовин, що мають властивість нейтралізувати вільні радикали і зменшувати запалення. Ці фрукти дуже корисні для судин і серця – при цьому вони зменшують ймовірність не тільки серцево-судинних захворювань, а й раку.
Раніше ми писали, чому не варто пізно їсти.