Стало відомо про ще один побічний ефект від вживання локшини швидкого приготування

Стало відомо про ще один побічний ефект від вживання локшини швидкого приготування

Лікар-гастроентеролог стверджує, що постійне вживання локшини швидкого приготування може призвести до розвитку серйозних проблем зі здоров’ям.

Фахівець попередив про ризики, пов’язані з постійним поїданням цього продукту. Медик зазначив, що локшина швидкого приготування відрізняється від звичайних макаронних виробів тим, що вона обсмажується та сушиться у розігрітій олії.

Технологія приготування локшини

Так, при виробництві продукту використовується кипляча пальмова олія . Такий спосіб приготування змінює структура продукту, волога замінюється олією. Саме тому для остаточного приготування локшини її треба лише залити окропом.

Лікар розповів про негативний вплив пальмової олії на організм. Вона відрізняється високим рівнем насичених жирних кислот, і їхнє регулярне вживання може довести до хвороб серця.

Раніше ми писали, що названо найкращу дієту для літніх людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *